Яблучний сезон у розпалі, і я турбувався проблемою, що б такого смачненького приготувати. Як щодо улюбленого пирога Марини Цвєтаєвої? Вівсяні кошички з кремом? А може, дивовижне печене яблучко ?! Перед вами 3 суперкорисний некалорійних десерту, які можна їсти нескінченно.
Печені яблука з мигдалем, журавлиною і медом
У печених яблуках зберігається максимум корисних речовин, вітамінів і мінералів. Більш того, печені яблука з корицею покращують обмінні процеси в організмі, підтягують шкіру і допомагають скинути зайву вагу. А щоб вони стали ще смачніше і корисніше, я приготував начинку з вівсянки, мигдалю і журавлини. Заряджайтеся вітамінами і будьте здорові!
Але перед тим як почати готувати, подивіться наше ексклюзивне відео та дізнайтеся, як почистити яблуко за 5 секунд!
РЕЦЕПТ печені яблука з мигдалем, ЖУРАВЛИНОЮ І МЕДОМ
Треба:
4 великих яблука
4 ст.л. вівсяних пластівців
4 ч.л. свіжої або замороженої журавлини
4 ст.л. меду
жменю мигдалю
2 ч.л. кориці
1/2 ст. води
Як готувати:
1. Нагріти духовку до 180 ° С.
2. За допомогою ножа видалити серцевину з яблук, зробивши поглиблення для начинки.
3. Вівсяні пластівці змішати з корицею і підсмажити на сухій сковороді 3-5 хвилин, постійно помішуючи. З'явиться приємний горіховий аромат.
4. Наповнити яблука сумішшю з вівсянки, крупно нарубаного мигдалю і журавлини.
5. Перемістити яблука у форму для запікання. На дно форми налити води, яблука полити медом. Поставити в духовку на 30-35 хвилин. Яблука стануть м'якими і злегка потемніють, а на дні форми утворюється густий сироп.
6. Подавати яблука, поливаючи сиропом.
Печені яблука з мигдалем, журавлиною і медом
У печених яблуках зберігається максимум корисних речовин, вітамінів і мінералів. Більш того, печені яблука з корицею покращують обмінні процеси в організмі, підтягують шкіру і допомагають скинути зайву вагу. А щоб вони стали ще смачніше і корисніше, я приготував начинку з вівсянки, мигдалю і журавлини. Заряджайтеся вітамінами і будьте здорові!
Але перед тим як почати готувати, подивіться наше ексклюзивне відео та дізнайтеся, як почистити яблуко за 5 секунд!
РЕЦЕПТ печені яблука з мигдалем, ЖУРАВЛИНОЮ І МЕДОМ
Треба:
4 великих яблука
4 ст.л. вівсяних пластівців
4 ч.л. свіжої або замороженої журавлини
4 ст.л. меду
жменю мигдалю
2 ч.л. кориці
1/2 ст. води
Як готувати:
1. Нагріти духовку до 180 ° С.
2. За допомогою ножа видалити серцевину з яблук, зробивши поглиблення для начинки.
3. Вівсяні пластівці змішати з корицею і підсмажити на сухій сковороді 3-5 хвилин, постійно помішуючи. З'явиться приємний горіховий аромат.
4. Наповнити яблука сумішшю з вівсянки, крупно нарубаного мигдалю і журавлини.
5. Перемістити яблука у форму для запікання. На дно форми налити води, яблука полити медом. Поставити в духовку на 30-35 хвилин. Яблука стануть м'якими і злегка потемніють, а на дні форми утворюється густий сироп.
6. Подавати яблука, поливаючи сиропом.
No comments:
Post a Comment