Яким повинен бути гарячий осінній суп? Не просто яскравим і барвистим, щоб підняти настрій. Правильний осінній суп зміцнює імунітет, допомагає боротися із застудою, наповнює силами і енергією. Більше того, він має повне право бути низькокалорійним і легким. І зараз я поділюся з вами трьома чарівними рецептами!
Овочевий суп для схуднення
Хочете скинути пару кілограмів після відпустки або підготуватися до важливого заходу? Тоді рекомендую готувати цей чудовий овочевий суп з капустою і цілим набором інших овочів, які позитивно впливають на метаболізм в організмі. Густий і насичений, цей суп чудово підійде як для індивідуальної дієти , так і для сімейних обідів.
РЕЦЕПТ овочевого супу ДЛЯ СХУДНЕННЯ
Треба:
1 цибулина
1 велика морква
2 зубчики часнику
250 г печериць
1 ст.л. оливкової олії
500 г білокачанної капусти
1 невеликий кабачок
150 г замороженої стручкової квасолі (можна не додавати)
400 мл рубаних томатів у власному соку або 400 мл томатного соку + 1 ст.л. томатної пасти
2 л курячого бульйону без солі
1 ч.л. суміші італійських трав
сіль, перець - за смаком
Як готувати:
1. Моркву і печериці нарізати тонкими скибочками, цибулю - кільцями, часник дрібно нарубати.
2. У великій товстостінній каструлі нагріти 50 мл води і оливкове масло, додати порізані цибулину, моркву, часник і шампіньйони. Гасити протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.
3. Додати капусту, нарізану кабачок і інші інгредієнти крім солі і перцю.
4. Накрити кришкою і варити 2 години на дуже слабкому вогні. В кінці додати сіль і перець.
5. Рекомендую дати настоятися перед вживанням добу.
Овочевий суп для схуднення
Хочете скинути пару кілограмів після відпустки або підготуватися до важливого заходу? Тоді рекомендую готувати цей чудовий овочевий суп з капустою і цілим набором інших овочів, які позитивно впливають на метаболізм в організмі. Густий і насичений, цей суп чудово підійде як для індивідуальної дієти , так і для сімейних обідів.
РЕЦЕПТ овочевого супу ДЛЯ СХУДНЕННЯ
Треба:
1 цибулина
1 велика морква
2 зубчики часнику
250 г печериць
1 ст.л. оливкової олії
500 г білокачанної капусти
1 невеликий кабачок
150 г замороженої стручкової квасолі (можна не додавати)
400 мл рубаних томатів у власному соку або 400 мл томатного соку + 1 ст.л. томатної пасти
2 л курячого бульйону без солі
1 ч.л. суміші італійських трав
сіль, перець - за смаком
Як готувати:
1. Моркву і печериці нарізати тонкими скибочками, цибулю - кільцями, часник дрібно нарубати.
2. У великій товстостінній каструлі нагріти 50 мл води і оливкове масло, додати порізані цибулину, моркву, часник і шампіньйони. Гасити протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.
3. Додати капусту, нарізану кабачок і інші інгредієнти крім солі і перцю.
4. Накрити кришкою і варити 2 години на дуже слабкому вогні. В кінці додати сіль і перець.
5. Рекомендую дати настоятися перед вживанням добу.
No comments:
Post a Comment