Tuesday, March 24, 2015

Вереснева вітамінна дієта

Дотримуючись усього 4 правила і дотримуючись смачного сезонного меню, ви помітно постройнеете і зміцните імунітет, а це дозволить вам без проблем налаштуватися на роботу після спекотного літа.
Чотири правила вітамінної дієти

1. Свіжі овочі не підлягають ніякій обробці.

2. Протягом дня приймайте корисний настій шипшини.

3. 2-3 рази на тиждень можна їсти білок (риба, морепродукти, сир, яйця), крім м'яса.

4. Відмовтеся від солі.

Як приготувати настій шипшини:

1 ст.л. сухих плодів шипшини подрібнити і залити 2 ст. киплячої води. Накрити кришкою, витримати на водяній бані 15-20 хвилин і настояти ніч. Після чого процідити. Зберігається такий настій в холодильнику в закритому посуді не більше двох діб.
День 1 - яблучний

Яблука їмо в необмеженій кількості

Сніданок - салат з брокколі з сочевицею, свіжовичавлений яблучний сік

Рецепт салату: 200 г свіжої або замороженої брокколі, 2-3 стебла селери, 0,5 ст. відвареної сочевиці, половинка авокадо, 1 ст.л. мигдалю, 1 ч.л. оливкової олії

Брокколі, авокадо і селеру нарізати, додати сочевицю і змішати продукти. Заправити олією і посипати рубаним мигдалем

Обід - гречана каша без масла з салатом з болгарського перцю і огірків, свіжовичавлений яблучний сік

Вечеря - яблучний салат

Рецепт салату: 1 зелене яблуко, 1 огірок, зелені пір'я цибулі, часник, кріп, лимонний сік за смаком, 1 ч.л. будь-якого рослинного масла

Яблуко і огірок тонко нашаткувати, додати рубану зелень, часник і заправити сумішшю лимонного соку з маслом
День 2 - морквяний

Їжте моркву в будь-яких кількостях

Сніданок - морквяний салат з медом

Рецепт салату: 2 моркви, чверть кореня селери, 50 г кедрових горіхів, сік половини лимона, 2 ч.л. меду, 1 ч.л. будь-якого рослинного масла

Моркву натерти тонкими пластинками за допомогою Овочечистка, корінь селери нашаткувати тонкою соломкою, змішати овочі, заправити сумішшю соку лимона з медом і олією, посипати кедровими горіхами

Обід - зернений сир, натуральний морквяний сік

Вечеря - салат з перепелиними яйцями, натуральний морквяний сік

Рецепт салату: 5-6 редисок або 2 невеликих редьки, 1 огірок, 1 молода морква, 3 варені яйця, зелена цибуля, кріп і лимонний сік за смаком

Подрібнити овочі, порубати яйця і зелень, змішати продукти і заправити лимонним соком
День 3 - день листового салату і зелені

Сьогодні вживаємо зелені стільки, скільки зможемо

Сніданок - салатний мікс з сьомгою

Рецепт салату: 2 жмені салатного міксу, 200 г сьомги (або будь червоної риби), 1 ч.л. кунжуту, 1 ч.л. соєвого соусу

Рибу відварити на пару, охолодити, порізати. Змішати рибу з салатним листям, заправити соєвим соусом і посипати кунжутом

Обід - печена картопля з зеленим соусом

Рецепт соусу: по невеликому пучку зелені кропу, петрушки, шпинату (або будь зелені на ваш смак), 50-80 мл томатного соку, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч.л. будь-якого рослинного масла

Зелень дуже дрібно порубати, додати томатний і лимонний сік, рослинне масло і перемішати

Вечеря - зелений салат з гірчичною заправкою

Рецепт салату: 2 горщика будь-якого листового салату (можна використовувати готовий мікс), 2 ч.л. зернистої гірчиці, 2 ч.л. бальзамічного (або яблучного оцту)

Листя порвати руками, викласти в салатник і заправити сумішшю гірчиці з оцтом
День 4 - день помідорів

Сьогодні влаштовуємо помідорний бенкет

Сніданок - рисовий салат з помідорами

Рецепт салату: 100 г відвареного рису, 1 помідор, 2-3 ст.л. свіжого або замороженого зеленого горошку, базилік і оливкова олія - ??за смаком

Горошок попередньо розморозити (можна відварити), змішати з рисом, рубаним базиліком, заправити оливковою олією. Нафарширувати помідор

Обід - помідори з сиром

Рецепт помідорів: 2 помідори, 50 г сиру, 1 варене яйце, 1-2 ст.л. натурального йогурту

Яйце і сир натерти на дрібній тертці, додати йогурт і перемішати. Помідори нарізати кружечками і викласти по 1 ложці сирної суміші

Вечеря - салат з помідорів із зеленню, часником і 1 ч.л. будь-якого рослинного масла
День 5 - капустяний

Капуста, капуста і ще раз капуста, скільки зможете

Сніданок - салат з кольрабі з яблуком

Рецепт салату: 1 кольрабі, 1 яблуко, 1 ст.л. зернистої гірчиці, 1 ст.л. лимонного соку, зелень за смаком

Капусту і яблуко нашаткувати, зелень посікти, змішати продукти і заправити лимонним соком і гірчицею

Обід - салат з пекінської капусти з креветками

Рецепт салату: жменю відварних креветок, 150 г пекінської капусти, 5 помідорів чері, 2 ст.л. натурального йогурту, 1 ст.л. лимонного соку

Капусту нашаткувати, додати креветки, нарізані помідори черрі, перемішати і заправити сумішшю йогурту з лимонним соком

Вечеря - салат із червонокачанної капусти з йогуртом і зеленню

День 6 - огірковий

Налягаємо на огірки протягом усього дня!

Сніданок - сир, огірковий смузі

Рецепт смузі: 2 огірки, 1 зелене яблуко, 1 ч.л. меду, 2 ст.л. лимонного соку

Всі продукти нарізати кубиками, з'єднати і подрібнити занурювальним блендером

Обід - огірковий салат з м'ятою

Рецепт салату: 2 огірки, кілька гілочок м'яти, 2 ст.л. волоських горіхів, 1 ч.л. лимонного соку, 1 ч.л. оливкової олії, перець - за смаком

Огірки нарізати соломкою або тонкими пластинками. М'яту потовкти з лимонним соком, маслом і перцем. Горіхи порубати. Огірки викласти в тарілку, заправити м'ятним соусом і посипати горіхами

Вечеря - огірковий салат з креветками

Рецепт салату: жменю відварних креветок, 1 огірок, свіжий кріп, 1 ч.л. зерновий гірчиці, 50 мл натурального йогурту, 1 ст.л. лимонного соку

Огірок нарізати, додати креветки, рубаний кріп, заправити сумішшю гірчиці, йогурту і лимонного соку. Перемішати салат
День 7 - день болгарського перцю

Їмо болгарський перець, поки не набридне

Сніданок - вівсяна каша без масла, салат з болгарського перцю із зеленню і оливковою олією

Обід - салат з фетою

Рецепт салату: 1 червоний і 1 зелений болгарський перець, листя салату, 50 г сиру фета, 1 ч.л. оливкової олії

Перець нарізати, листя салату порвати руками, сир нарізати кубиками. Змішати продукти і заправити олією

Вечеря - овочевий смузі

Рецепт смузі: 3 болгарських перцю різних кольорів, 1 огірок, 1 помідор, 3-4 ст.л. лимонного соку

Овочі нарізати і подрібнити у блендері разом з лимонним соком

Для найкращого результату рекомендується повторювати дієту через тиждень протягом 1-2 місяців.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com