Saturday, March 28, 2015

Як схуднути за допомогою кориці. Відгуки

Кориця являє собою подрібнену висушену кору дерева з сімейства лаврових. Її здавна застосовують у процесі виготовлення солодкої випічки. Кориця надає їй особливий аромат і пікантний присмак. Але, на жаль, тим, хто стежить за фігурою, про солодкий можна тільки мріяти. Однак кориця є унікальним продуктом, що володіє незвичайними властивостями, саме завдяки їм ця пряність може допомогти в боротьбі із зайвою вагою.

Кориця ефективна при схудненні завдяки своїм властивостям, що знижує вміст глюкози в крові. Вона прискорює метаболізм і уповільнює попадання їжі з шлунку в кишечник, що дозволяє зберегти почуття ситості довше, ніж зазвичай.

Вживання кориці в чистому вигляді неможливо, набагато більше користі вона принесе, якщо додавати її в каші, какао, кава, йогурти, желе і пудинги.

З найдавніших часів відомо поєднання меду і кориці, що дозволяє знижувати високий кров'яний тиск, впоратися з проблемами шкіри, інфекціями, спровокованими вірусами і бактеріями, а також як засіб для позбавлення від стресу і тривоги, при серцевих недугах.

На сьогоднішній кориця з медом використовуються для схуднення. Крім втрати зайвих кілограмів, відзначаються поліпшення стану шкіри, поліпшення травлення, позбавлення від проблем з серцем.

Ефект схуднення досягається за рахунок очищення кишечника. Регулярне вживання коричного напою чистить кишечник і всю травну систему від газів і паразитів. Суміш кориці з медом, насамперед, сприяє спалюванню жиру на животі, а потім відбувається нормалізація ваги всього тіла, завдяки поліпшенню процесу травлення і очищення кишечника. Змішайте стакан гарячої води, чайну ложку меду і половину чайної ложечки кориці. Щоранку на голодний шлунок приймайте суміш. Приготовану суміш можна розділити на два рази, половину випийте вранці натщесерце, а решта перед сном, щоб позбутися безсоння.

Дуже дієвим засобом є поєднання кориці, лимона і меду. Кориця сприяє зниженню рівня холестерину, нормалізації рівня цукру в крові і поліпшенню функцій головного мозку. Крім того, вона зменшує набряки в організмі, полегшує процес засвоєння цукру в крові, нормалізує тиск і перешкоджає росту ракових клітин.

Лимон багатий антиоксидантами і здатний пригнічувати збільшення маси тіла. Пийте склянку напою з ранку натщесерце і чашку перед сном. Також його можна використовувати в якості додаткового засобу під час дотримання будь-якої дієти. Розчиніть в склянці окропу чверть чайної ложки кориці, остудіть до 40оС і додайте часточку лимона і чайну ложку меду.

Додана в чай кориця дозволяє зменшити тягу до солодкого. Це допоможе ласунам, які бажають зберегти свою вагу впродовж тривалого часу. Кориця запускає вироблення інсуліну, що зменшує кількість глюкози в крові, що дуже корисно для хворих на цукровий діабет, а також для боротьби із зайвою вагою. Для приготування чаю для схуднення подрібніть паличку кориці і залийте все склянкою окропу. Дайте настоятися протягом 10 хвилин.

Замінивши в чашці кави молоко і цукор чайною ложкою меленої кориці, можна уникнути зайвих 50-70 ккал, отримати додаткові корисні речовини, регулювати кількість глюкози в крові і знизити тягу до солодощів. Додайте в чашку з кавою кілька шматочків кориці, залийте все окропом і дайте настоятися протягом 10 хвилин.

У втраті ваги значну роль відіграє кальцій. Він сприяє збільшенню швидкості розпаду жирів в організмі і підвищує метаболізм.
Стакан кефіру просто змішайте з половиною чайної ложки кориці та імбиру, додайте дрібку перцю чилі. Приймати кефір з корицею потрібно точно так же: двічі в день, перед сніданком і перед сном.

Щоб не завдати шкоди своєму організму ознайомтеся з протипоказаннями: майте на увазі, що ця пряність корисна не всім. Ні в якому разі не перевищуйте допустиму дозу. Денна норма повинна становити максимум половину чайної ложки. В іншому випадку засіб може негативно відбитися на нирках.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com