Monday, March 23, 2015

5 страв з картоплі для стрункості і краси

5 блюд из картофеля для стройности и красоты - Портал Домашний
Ви обожнюєте картопля, але ніколи не їсте, тому що він негайно відкладається скрізь і всюди? Сьогодні я хочу розвіяти цей міф. Якщо коханий картопля поєднувати з правильними інгредієнтами, то він допоможе скинути зайві кілограми, зберігши і примноживши вашу молодість і красу.
Печена картопля з сиром і помідорами чері

Картопля, запечена разом з шкіркою, зберігає в собі максимум корисних речовин і вітамінів, в числі яких вітаміни групи С, В, фосфор і легкозасвоюваний білок. Для повноцінного дієтичного вечері залишається додати смачну начинку з цілим набором амінокислот, корисних жирів і мікроелементів. Якщо ви змішайте сир, зелень, часник і оливкове масло - то негайно опинитеся на шляху набуття здорового і красивого тіла.

РЕЦЕПТ Печена картопля з сиром та помідорами чері

Треба:
(На 2 порції)
2 великі картоплини

Начинка:
200 г м'якого сиру 9%
2 зубчики часнику
невеликий пучок кропу
5-6 помідорів чері
2 ст.л. оливкової олії
сіль, перець - за смаком

Як готувати:

1. Промитий і обсушенний картоплю натерти оливковою олією, зробити глибокий хрестоподібний надріз зверху.
Щільно загорнути у фольгу і поставити в нагріту до 220 ° С духовку на 40-50 хвилин до готовності. Духовку не вимикати!

2. Для начинки дрібно порубати кріп, часник, помідори черрі нарізати половинками. Змішати з сиром, сіллю і перцем до однорідності.

3. Гарячий картопля «відкрити» так, щоб утворилося глибоке отвір по центру.

4. Покласти сирну масу в картоплю і поставити в духовку ще на 10 хвилин.
З'явиться приємний часниковий аромат.

5. Готову картоплю полити 1 ст.л. оливкової олії.
Негайно подавати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com