Wednesday, April 1, 2015

Рецепт оладок з вівсянки

Під час дієти на сніданок рекомендується їсти вівсяну кашу на воді. Можна урізноманітнити прийом їжі, приготувавши з розплющеними зерна оладки. Їх роблять не тільки солодкими - з фруктами, ягодами, але й більш суттєвими - з курячим м'ясом.

Щоб знизити калорійність страви, Сформовані з тіста вироби смажать на сковороді з тефлоновим покриттям без додавання олії. Можна обсмажити їх в невеликій кількості рослинного масла. Щоб зробити ранкове ласощі, потрібно взяти:

- 100 мл молока або кефіру;
- 1,5 склянки вівсяних пластівців:
- 2 ст.л. цукру:
- 2 яйця;
- 1 яблуко;
- Соду на кінчику ножа;
- Сіль;
- Кілька крапель лимонного соку;
- Трохи рослинного масла для смаження.

Викладіть пластівці в миску, залийте їх молоком або кефіром, залиште набухати на 20 хвилин. По закінченні цього часу збийте яйця з цукром і дрібкою солі. Влийте цю рідину в пластівці. Додайте погашену соду, крупно потерте яблуко, перемішайте.

Налийте в сковороду трохи олії. Якщо у вас посуд з антипригарним покриттям, готуйте без нього. Коли сковорідка нагріється на вогні, викладайте в неї повну з верхом столову ложку тесту, потім наступну, витримуючи між оладками відстань. Обсмажте їх з обох боків до апетитної рум'яної скоринки.

Подавати можна зі сметаною низької жирності. Якщо вам хочеться знизити калорійність страви, використовуйте замість неї йогуртовий соус. Для цього змішайте 100 г натурального знежиреного йогурту з двома столовими ложками подрібненої в блендері малини, суниці або полуниці. Перемішайте або злегка збийте соус, поливайте їм оладки при подачі.

Можна не смажити оладки на рослинному маслі, а додавати його безпосередньо в тісто. Приготуйте ласощі з родзинками, щоб у ньому було ще більше користі. Для цього візьміть:

- 160 г вівсяних пластівців;
- 3 ст.л. ложки цукру;
- 1 склянка пшеничного борошна;
- 2 ст.л. родзинок;
- Соду на кінчику ч.л .;
- 250 мл кефіру;
- 1 яйце;
- Сіль;
- 30 мл рослинного масла;
- 3 ст.л. цукру.

Ізюм залийте 100 грамами окропу на 15-20 хвилин. На стільки ж часу замочіть пластівці в кефірі. Потім злийте рідину, відкинувши його на друшляк, промийте.

Влийте в пластівці рослинне масло, додайте цукор, яйце, погашену в 1 ст.л. кефіру соду, сіль, цукор, замістите тісто. Наприкінці покладіть в нього родзинки, перемішайте.

Нагрійте сковороду, за допомогою столової ложки викладайте на неї тісто, обсмажте вироби з обох сторін.

Наступний рецепт теж прекрасно підійде для дієти. Приготуйте повітряні оладки з курячим філе, взявши для цього блюда:

- 400 г грудки курки;
- 1 стакан кефіру;
- 1 стакан вівсяних пластівців;
- 1 зубчик часнику;
- 1 яйце;
- Суху подрібнену зелень;
- Перець, сіль.

Залийте пластівці на 15 хвилин кефіром. У цей час перекрутите грудку на м'ясорубці або подрібніть її в блендері, чесночіни пропустіть через прес. Всі з'єднайте, додавши за смаком сіль, перець, суху зелень.

Столовою ложкою викладайте оладки на гарячу сковорідку з антипригарним покриттям, обсмажте їх з двох сторін. Після цього прикрийте кришкою, залиште страву в такому вигляді на 5 хвилин, після чого можна дегустувати. З даної кількості інгредієнтів у вас повинно вийти 12 оладок.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com