Sunday, April 5, 2015

Наскільки ефективна геркулесовая дієта для схуднення

Геркулесовая дієта - це своєрідний план харчування для схуднення на базі каші з вівсяного зерна. Це дуже доступна дієта, так як "Геркулес" можна купити в будь-якому магазині. Каша з нього вариться не довше за 20 хвилин. Вона дуже насичена вітамінами, харчовими волокнами і мікроелементами. Геркулесовая дієта зазвичай допомагає скинути від 3 до 7 кг в тиждень.

Ефективність геркулесовой дієти вже давно підтверджена багатьма жінками, які її випробували. Ця дієта має ряд переваг в порівнянні з іншими методами схуднення. По-перше, вівсяна каша дуже корисна для шлунково-кишкового тракту. Вона може послужити відмінним профілактичним засобом від закрепів.

Геркулесовая дієта хороша тим, що складається переважно з натуральних і недорогих продуктів. Якщо дотримуватися наступні принципи правильного харчування, втрачені кілограми не повернуться. Це відмінний варіант для тих, хто хоче за короткий проміжок часу втратити досить велика кількість кілограмів. Також вівсяна дієта допоможе позбутися від акне і поліпшити загальний стан шкіри. Допускається її використання навіть при гастриті.

Існує кілька рецептів Геркулесові раціону. Якщо вам ніколи возитися з приготуванням їжі, скористайтеся найпростішим рецептом. Відваріть на цілий день склянку крупи в 4-х склянках води. Солити кашу не потрібно. Потім отриманий продукт необхідно розділити на кілька порцій і з'їдати через рівні проміжки часу. Подібний варіант монодієти особливо корисний при поганому засвоєнні великої кількості білка тваринного походження. Геркулесовая дієта - це найкращий варіант при нирковій недостатності і захворюваннях сечового міхура.

Якщо ви не можете харчуватися тільки однієї геркулесовой кашею, спробуйте інший варіант цієї дієти. На сніданок слід з'їдати тарілку вівсяної каші з додаванням невеликої кількості родзинок і половинки тертого яблука. На обід в тарілку з геркулесових пластівців можна влити півсклянки знежиреного йогурту або кефіру. Також можна додати пару столових ложок меду. Ну а на вечерю доведеться задовольнятися тільки тарілкою геркулесовой каші.

Меню подібної дієти можна злегка різноманітити зеленим чаєм, яблуками і нежирним кефіром. Але ці продукти слід з'їдати в зовсім малих кількостях. Дієтологи вважають, що дієта буде більш ефективною, якщо при варінні запарювати геркулес склянкою води. У подібному харчуванні міститься не більше 500 калорій. Це набагато менше щоденної мінімальної норми калорійності для зниження ваги. Ось чому геркулесовая дієта виявляється настільки ефективною в порівнянні з більш м'якими дієтами. Невисока енергетична цінність дозволяє втрачати кілограми вельми оперативно. Деякі вважають за краще використовувати меню геркулесовой дієти і влаштовувати собі розвантажувальні дні.

Після геркулесовой дієти слід збільшувати кількість калорій поступово Набір додаткових калорій повинен здійснюватися, насамперед, за рахунок продуктів, багатих білком. Рекомендується з'їдати більше яєчних білків, курячого м'яса та морепродуктів. Також в раціон потрібно включити достатню кількість овочів. Ну і звичайно, не вийде обійтися без вживання різних фруктів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com