Monday, April 6, 2015

Олія з насіння сої - джерело здоров'я

Все більше сучасних споживачів віддає свою перевагу маслу, одержуваному з насіння сої. У східних країнах його взагалі називають «їжею Богів», джерелом здорового духу і довголіття. Соєва олія у всі часи користувалося стабільним попитом і серед азіатського населення. І це не дивно: користь олії з насіння сої важко переоцінити.

Олія з насіння сої є рекордсменом за кількістю міститься в ньому вітаміну Е. Це найбільш потужний антиоксидант, який надає сприятливу дію на серцево-судинну систему людини, що сприяє відновленню функцій статевих залоз, що підтримує м'язовий тонус. Крім усього іншого, вітамін Е сприяє засвоєнню організмом людини жиророзчинних вітамінів.

Крім легендарного вітаміну Е в соєвому маслі є велика зміст і інших не менш цінних компонентів: вітамін С, ненасичені і насичені жирні кислоти, а також мікроелементи магній, кальцій, натрій, калій, фосфор і лецитин. Останній взагалі є найбільш цінним компонентом, одержуваних з насіння сої. Він використовується як у фармацевтичній, так і в кондитерській промисловості. Лецитин є фосфоліпідом, що грає важливу роль у нормалізації роботи клітинних мембран, оскільки захищає клітини організму від тих чи інших руйнівних впливів і факторів.

Варто відзначити, що жирні кислоти, що містяться в соєвому маслі, в більшості своїй представлені лінолевої кислотою, що запобігає розвитку захворювань онкологічного характеру. Олія з насіння сої містить велику кількість олеїнової, альфа-ліноленової, стеаринової і пальмітинової кислот, що перешкоджають утворенню бляшок холестеринів на судинах. Крім того, вживання в їжу соєвої олії є профілактикою атеросклерозу, зміцнює імунну систему і попереджає ниркові захворювання, заспокоює нерви, покращує роботу кишечника і нормалізує метаболізм (обмін речовин).

Лікарі рекомендують вживати масло з насіння сої людям, що страждають харчовою алергією на тваринні жири і серцево-судинними захворюваннями. Це масло можна по праву назвати дієтичним-терапевтичним продуктом, необхідним для людей, які страждають на цукровий діабет. Дієтологи, у свою чергу, радять включати даний продукт в раціон харчування людям, що страждають ожирінням. Більше того, соєва олія має унікальну властивість очищати кров від токсинів.

Масло, що отримується з насіння сої, сприяє виробленню здорового чоловічого сім'я, а також надає благотворний вплив на функціонування головного мозку людини. Косметологи теж хвалять соєве масло: фітостерини, що містяться в його складі, сприяють регенерації клітин шкіри і, як наслідок, омолодженню шкіри. Це дозволило маслу з насіння сої знайти широку популярність в косметології: воно входить в основу багатьох кремів для зміцнення і живлення волосся.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com