Friday, April 3, 2015

Як приготувати салат капустяний дієтичний - рецепт приготування

Поживне, смачне, але легке - ось три якості, необхідних страв для того, щоб низькокалорійна їжа приносила задоволення. Ви думаєте, це тільки мрія? Аж ніяк ні, приготуйте дієтичний капустяний салат, і ви зробите її реальністю. Цей овоч швидко насичує, заповнюючи обсяг шлунка, довго перетравлюється, зберігаючи почуття ситості, і приємно хрумтить на зубах, підвищуючи настрій.

Легкий капустяний салат не тільки збагачує корисними речовинами, практично не містить калорій, але і може позбавити від деяких проблем, пов'язаних з роботою травної системи. Їжте його перед основною стравою або замість нього, якщо дотримуєтеся дієти. Інгредієнти:

- 400 г білокачанної капусти;
- 1 велика морквина;
- 20 г петрушки;
- 120 г 10-15% -ної сметани;
- 1 ст.л. гірчиці;
- 25 г меду;
- 20 мл лимонного соку;
- 15 мл соєвого соусу;
- Сіль.

Видаліть з капусти зовнішні листя, качан і нашаткуйте. Покладіть овочеву нарізку в глибоку миску, присипте сіллю і сильно пам'ятаєте руками, щоб з'явився сік. Зчистите верхній шар з моркви і натріть її на тертці. Дрібно порубати петрушку. З'єднайте всі продукти. Збийте окремо сметану з гірчицею, медом, лимонним соком і соєвим соусом. Заправте соусом салат, перемішайте і досоліть, скільки потрібно. Наполягайте його не менше півгодини, тоді смак буде багатшим.

Не менш корисна для здоров'я червона капуста. Вона не тільки має властивості білої сестри, але і вельми ефективна для поліпшення стану судин, а значить, зменшення ризику серцевих захворювань. Інгредієнти:

- 500 г червонокачанної капусти;
- 3 моркви;
- 2 зелені яблука;
- 1 стебло селери;
- 40 г родзинок;
- 30 г очищених гарбузового насіння;
- 15 г кінзи;
- 60 г легкого майонезу;
- 100 г натурального йогурту;
- 2 ст.л. гірчиці;
- 1/3 ч.л. чорного меленого перцю;
- Сіль.

Тоненько наріжте капусту, посоліть і залиште на 15 хвилин. Подрібніть інші овочі та фрукт соломкою. Замочіть родзинки в гарячій воді на півгодини, відкиньте на друшляк. Обсмажте гарбузове насіння на сухій сковороді до золотистої, остудіть. Змішайте йогурт з майонезом, гірчицею і перцем. Складіть компоненти салату в красиву сервировочную ємність, підсолити, поперчіть, полийте соусом і гарненько розмішайте двома великими вилками. Посипте його насінням і різаною кінзою безпосередньо перед подачею.

Пікантний корейський салат з капусти - відмінна закуска до міцних напоїв або допомагає засвоєнню м'яса гарнір. Інгредієнти:

- 1 вилок молодої капусти (800-900 г);
- 1 червоний болгарський перець;
- 1 фіолетова цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 1 невеликий корінь імбиру;
- 1 дайкон;
- 1 л води;
- 70 мл 9% -ного оцту;
- 2 повні ст.л. солі;
- 1 ст.л. цукру з гіркою.

Розріжте листя капусти на великі трикутники або ромби. Закип'ятіть воду, розчиніть в ній половину оцту, солі і цукру, залийте овоч і поставте в холод під гніт на 8 годин. Очистіть імбир, дайкон і часник і пропустіть через м'ясорубку. Звільніть цибулину від лушпиння і тонко наріжте. Вичистіть болгарський перець і поріжте смужками. Перекладіть все до капусти, додайте цукор, що залишився, сіль і оцет, ретельно вимішайте салат і знову помістіть під гніт, на цей раз на добу. Його можна їсти відразу або закатати в простерилізовані скляні банки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com