Tuesday, April 7, 2015

Принципи здорового харчування від Джеймі Олівера

Якщо ви весь час втомлюєтеся, бурчіть і нічого не хочете, це значить ви неправильно харчуєтеся, впевнений знаменитий кухар і борець з фастфудом Джеймі Олівер.

Щоб відчувати себе у формі, дієтологи рекомендують негайно переходити на суп із сочевиці, капусту брокколі і чорний хліб. Але Джеймі рішуче проти, адже в цьому випадку життя стане нестерпним.

Англійська шеф розробив свої власні принципи здорового харчування, які дозволяють йому завжди бути на висоті. І ніяких обмежень!
Принцип 1

Якщо ви можете випити зайві пів-літри води в день, то тіло отримає додаткові 20% енергії.
Принцип 2

Якщо ви варите горох або квасоля, то весь вітамін С йде у воду. Зваріть на цьому відварі суп, так ви збережете все корисне.
Принцип 3

Але найкраще рішення - готувати на пару, тільки в цьому випадку організм зможе отримати всі необхідні мікроелементи.
Принцип 4

Коли ви їсте, обов'язково намагайтеся поєднувати, на перший погляд, непоєднувані продукти. Наприклад, шматочок апельсина з шоколадкою. У чому сенс? Чим більше самих різних сигналів отримує ваш мозок, тим активніше відбувається його стимуляція, а ви стаєте бадьорі і веселі.

Принцип 5

Додайте в раціон морепродукти і рибу. Крім того, що це органічний джерело вітамінів, мінералів і мікроелементів, в рибі і морепродуктах містяться поліненасичені жирні кислоти, в тому числі Омега-3, які врятують вас від безлічі проблем зі здоров'ям.
Принцип 6

Якщо вам хочеться насолодитися шоколадом, то вибирайте плитку з високим вмістом какао, не менше 70%. Уникайте шоколад з низьким вмістом жиру і цукру, це хімічний шкідливий продукт.
Принцип 7

Ніяких напівфабрикатів. І це без коментарів.
Принцип 8

Коли готуєте, намагайтеся завжди і всюди додавати овочі та зелень. Це клітковина в чистому вигляді, і тільки завдяки їй організм буде очищатися від шлаків і токсинів.
Принцип 9

Експериментуйте! Винаходьте нові страви з корисними інгредієнтами, які вам до душі. Здорове харчування - це смачно!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com