Wednesday, April 1, 2015

Наскільки ефективно експрес схуднення

Бажання домогтися миттєвих результатів цілком зрозуміло і зрозуміле. Однак швидкість корисна далеко не у всіх видах діяльності. Зокрема, в прагненні схуднути. Експрес-дієти різноманітні і досить популярні, проте мають безліч недоліків.

Експрес-схуднення дозволяє скинути до декількох кілограмів за тиждень. Це забезпечується відмовою від великої кількості їжі або взагалі споживанням лише якогось одного продукту (монодієта). Причому в строго обмеженій кількості.

Зазвичай швидке схуднення відбувається за рахунок дотримання експрес-дієт, яких існує безліч: гречана, яблучна, кефірна, рисова і т.д. Деякі дієти припускають взагалі відмова від продуктів і споживання лише великої кількості рідини.

Як правило, триває таке харчування від 3 до 7 днів. Якщо дотримуватися його більш тривалий час, цілком можливо розвиток яких-небудь захворювань або патологій в організмі. Особливо у тих людей, які не відрізняються міцним здоров'ям.

Результат експрес-схуднення - мінус 1-3 кг за тиждень в кращому випадку. Справа в тому, що в перші дні обмеження в їжі або ж повної відмови від неї з організму виводиться більшою мірою вода і витрачаються білки, які дуже важливі для здоров'я і контролю над зайвою вагою. А ось жири починають розщеплюватися і витрачатися на енергію в кращому випадку через 5 днів дотримання експрес-дієти. Так як дотримуватися її можна не більше 7 днів, результат від практично повної обмеження в їжі буде невеликою.

Крім того, втрачені кілограми повернуться знову, як тільки людина почне вживати звичну їжу в звичних кількостях. Дуже часто вага стає навіть більше, ніж до експрес-схуднення. Справа в тому, що організм за цей час не тільки не встигає перебудуватися на новий режим харчування, а й отримує колосальний стрес. А значить, потім почне відкладати поживні речовини з продуктів про «запас», а не витрачати їх на енергію.

Крім того, під час дотримання дієти організм не отримує потрібну йому для нормальної роботи кількість вітамінів, жирів, вуглеводів, білків або інших важливих речовин. Таким чином, різні функції його порушуються, що призводить до неполадок зі здоров'ям. Перші ознаки - пригніченість, поганий настрій, дратівливість.

Багато експрес-дієти обмежують споживання білків, які є будівельним елементом всього організму і позитивно впливають на метаболізм. Інші ж припускають споживання виключно білкової їжі, що також може спричинити проблеми зі здоров'ям, зокрема з серцем. Ось від чому від дотримання подібних дієт краще відмовитися зовсім або попередньо проконсультуватися з лікарем, щоб він порадив ту, яка підійде саме вам.

Ну а найкращий спосіб назавжди позбутися зайвих кілограмів - дотримуватися правильного збалансованого харчування, є мало, але часто і вести активний спосіб життя. Тоді організм звикне до корисної їжі і малим порціях, ви не будете відчувати почуття голоду, а зайва вага почне йде повільно, але вірно. І все це без шкоди для здоров'я.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com