Friday, April 3, 2015

Пісні дієтичні котлети з геркулесу - рецепт приготування

Вівсянка - одна з найкорисніших каш. Адже в цій крупі міститься величезна кількість вітамінів і корисних мікроелементів. Ферменти, що входять до складу вівса, покращують травлення і сприяють оздоровленню печінки та підшлункової залози. Лікувальні властивості вівса були високо оцінені ще в давнину в часи лікаря Діоскорид. Тоді відвари з цієї крупи використовували для лікування виразки. гастриту, коліту і т.д.

Щоденне вживання вівсянки призводить до відчутного поліпшення здоров'я. Так, наприклад, багато хто, хто регулярно (щоранку) їсти вівсяну кашу, відзначають, що позбулися дискомфорту в животі.


Якщо ж ви не любите кашу в її традиційному вигляді, але при цьому хочете стежити за своїм здоров'ям, можете спробувати приготувати пісні дієтичні котлети з геркулесу. Для приготування таких вам знадобляться:
- Овсяновие пластівці - 1 ст .;
- Вода - 2 ст .;
- Картопля - 1 шт .;
- Ріпчаста цибуля - 2-3 шт .;
- Часник - 5 зубчиків;
- Сіль, зелень і спеції за смаком.

Для початку підготуйте вівсянку. Для цього вам потрібно залити пластівці окропом і залишити набухати на 40 хвилин.


Поки вівсянка запарюється, почистіть картоплю, цибулю і часник. Всі обмийте і поріжте на кубики. Поставте м'ясорубку і перекрутити в ній овочі. Потім додайте їх до готового геркулесу. Підсолити масу і додайте спеції і зелень. Причому використовувати можна не тільки свіжі зелені пучки, а й сушені заготовки. Все добре перемішайте. Починайте смажити, викладаючи котлетки ложкою на сковорідку. Обсмажувати котлети потрібно з двох боків до появи золотистої скоринки. Подавати таку страву варто з овочевим салатом.

Як варіант, можна трохи рецепт доповнити. Вам знадобляться:
- Вівсянка - 2 ст .;
- Будь-який бульйон (м'ясний, овочевий) - 1 ст .;
- Яйце куряче - 1 шт .;
- Морква - 1 шт .;
- Ріпчаста цибуля - 1 шт .;
- Сіль і спеції за смаком;
- Рослинна олія для обсмажування котлет.

Розігрійте бульйон і залийте ним пластівці вівсянки. Відставте цю суміш в сторону до набухання пластівців. Натріть моркву на крупній тертці, дрібно порубати цибулю. Спассеруйте їх на середньому вогні до появи золотистої скоринки. У вівсянку покладіть обжарку, яйце. Підсолити і поперчіть. Далі доведеться гарненько вимісити і сформувати котлетки. Якщо ви хочете зробити їх більш міцними, трохи обваляйте в паніровці. Обсмажуйте котлетки на невеликій кількості рослинного масла.

Можна зробити пісні котлетки з грибами. Для їх приготування вам знадобляться:
- Бульйон грибний - 400 г;
- Вівсяні пластівці - 250 г;
- Печериці - 150 г;
- Ріпчаста цибуля - 1 шт .;
- Рослинна олія для обсмажування котлет;
- Універсальна приправа - 5 г;
- Куркума - 5 г.

Відваріть шампіньйони до готовності. Воду не виливайте - цим бульйоном потрібно залити вівсянку для розбухання. Залиште геркулес на 30 хвилин. У цей час ізмльчіте цибулю та гриби. підсолити і додайте приправи. Все добре перемішайте. Додайте вівсянку і ще раз перемішайте до отримання досить однорідної маси. Обжарівайе на розпеченій сковороді з невеликою кількістю масла.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини jizsanat.uz jizzaxhaqiqati.uz k636419q.beget.tech joymovie.ru katushka.in.ua kapitanotvet.ru kepamverdam.lt www.khuzmath.ir kchrlife.ru keo888.com