Що у вас сьогодні на сніданок? Пропонуємо відмовитися від бутербродів з ковбасою, день за днем відкладаються на вашій талії, і приготувати оригінальні легкі тости і зелений вітамінний коктейль.
Після такої суперкорисні трапези ви будете бадьорі і веселі весь день, гарантуємо!
Тости з авокадо і шпинатом
Підсмажений хліб, найніжніша паста з авокадо з вершковим смаком, тонкі скибочки свіжого помідора - в цьому тості тільки найкращі інгредієнти . Яскравий контраст хрусткою основи і кремової начинки з соковитими листям шпинату доставить справжню насолоду навіть найменшим гурманам!
РЕЦЕПТ тости з АВОКАДО І ШПИНАТОМ
Треба:
(На 4 порції)
цільнозерновий хліб
2 стиглих авокадо
100 г натурального грецького йогурту (можна замінити некислим сметаною або вершковим сиром)
1 великий помідор
жменю листя шпинату
1 ч.л. бальзамічного оцту
приправа з сушеними томатами або італійськими травами
сіль, перець - за смаком
кайенский перець - за бажанням
Як готувати:
1. Хліб нарізати і обсмажити в тостері або на сухій сковороді до золотистого кольору.
2. Змішати м'якоть авокадо з йогуртом, бальзамічним оцтом, сіллю, перцем і спеціями.
Збити до однорідності блендером.
3. На тости викласти пасту з авокадо.
Додати тонку пластинку помідора і свіже листя шпинату.
Посипати кайенским перцем, якщо використовується.
4. Негайно подавати!
Після такої суперкорисні трапези ви будете бадьорі і веселі весь день, гарантуємо!
Тости з авокадо і шпинатом
Підсмажений хліб, найніжніша паста з авокадо з вершковим смаком, тонкі скибочки свіжого помідора - в цьому тості тільки найкращі інгредієнти . Яскравий контраст хрусткою основи і кремової начинки з соковитими листям шпинату доставить справжню насолоду навіть найменшим гурманам!
РЕЦЕПТ тости з АВОКАДО І ШПИНАТОМ
Треба:
(На 4 порції)
цільнозерновий хліб
2 стиглих авокадо
100 г натурального грецького йогурту (можна замінити некислим сметаною або вершковим сиром)
1 великий помідор
жменю листя шпинату
1 ч.л. бальзамічного оцту
приправа з сушеними томатами або італійськими травами
сіль, перець - за смаком
кайенский перець - за бажанням
Як готувати:
1. Хліб нарізати і обсмажити в тостері або на сухій сковороді до золотистого кольору.
2. Змішати м'якоть авокадо з йогуртом, бальзамічним оцтом, сіллю, перцем і спеціями.
Збити до однорідності блендером.
3. На тости викласти пасту з авокадо.
Додати тонку пластинку помідора і свіже листя шпинату.
Посипати кайенским перцем, якщо використовується.
4. Негайно подавати!
No comments:
Post a Comment